Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
4.00
4 stars: Foarte bun
17 pareri

Boxa portabila Tonomat vintage 10W cu bluetooth/AUX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31473 lei Lei
Cod produs
MAD-JUKEBOX10
Out Of stock
Descriere
Descriere:

Madison MAD-JUKEBOX10 este o boxa portabila in forma de tonomat, reincarcabila, care are un aspect vintage si foloseste tehnologia moderna de ultima ora pentru a va oferi un sunet de inalta calitate.

Acest difuzor produce un sunet de inalta calitate datorita arhitecturii audio de ultima generatie care ofera un raspuns in frecventa de la 80 Hz la 18 kHz, cu distorsiuni mici, ceea ce inseamna ca obtineti un sunet clar.

Mad-Jukebox10 include numeroase functii profesionale, inclusiv posibilitatea de a conecta dispozitivele inteligente la difuzor prin conectivitate Bluetooth sau puteti utiliza intrarea auxiliara de 3,5 mm si conectati direct sursa de muzica. Acest difuzor are o baterie reincarcabila integrata, ceea ce face ca aceasta unitate sa fie portabila, permitandu-va sa mutati liber difuzorul fara sa va faceti griji daca aveti o sursa de energie in apropiere. Acest difuzor este livrat cu un cablu jack de 3,5 mm precum si un cablu de incarcare USB, astfel incat sa puteti reincarca unitatea cu usurinta.

Caracteristici tehnice:

Putere de iesire: 10W
Raport S / N: > 65dB
Raspun in frecventa: 80Hz - 18kHz
Bluetooth: 4.1
Frecventa de transmisie Bluetooth: 2,40-2,48 GHz
Alimentare: 5 Vdc
Greutate: 263 x 172 x 395 mm
Dimensiuni: 2,55 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura